Splošni pogoji poslovanja

Lastnik in upravitelj (v nadaljevanju ponudnik) spletne trgovine Plodnost.si je podjetje Tanja Serdar s.p., spletna trgovina in računovodstvo.
S vsakim naročilom preko spletne trgovine Plodnost.si se posameznik ali podjetje strinja s splošnimi pogoji poslovanja.


Dostopnost informacij

Ponudnik se zavezuje, da bo kupcu vselej zagotovil naslednje informacije:
bistvene značilnosti blaga oziroma storitev, dostopnost izdelkov, pogoje dostave izdelkov ali izvršitve storitve, vse cene jasno in nedvoumno določene, način plačila in dostave, identiteto podjetja, kontaktni naslov za stike s kupci.

Cene in ažurnost podatkov

Cene v spletni trgovini so izražene v EUR (€). Vse cene veljajo do spremembe objavljene ob artiklu. Ponudnik si pridržuje pravico do spremembe cen brez predhodnega obvestila. Ponudnik bo zagotavljal ažurnost in pravilnost podatkov, ki so navedeni na spletu. Vendar ne prevzema nikakršne odgovornosti za morebitno netočnost informacij in tudi ne za morebitno škodo, nastalo zaradi uporabe netočnih ali nepopolnih informacij ali za morebitno nedelovanje strani. Ponudnik si pridržuje pravico do vsebinskih sprememb spletnih strani kakor tudi splošnih pogojev brez predhodnega obvestila. Če izdelka trenutno ni na zalogi, ponudnik kupca obvesti ter omogoči preklic ali zamenjavo naročenega artikla. Ponudnik bo po svojih najboljših močeh skušal v vsakem primeru zagotoviti za kupca ustrezno rešitev.

Načini plačila

V spletni trgovini Plodnost.si ponudnik omogoča  plačilo po predračunu, plačilo po povzetju in plačilo preko sistema Paypal.

Dostava

Ker spoštujemo vašo zasebnost, so vsa naročila pakirana diskretno (bela ali rjava kuverta) brez logotipa našega podjetja.Dostavo naročenih proizvodov na območju Slovenije vrši Pošta Slovenije. Naročila oddana ob delavnikih do 15. ure, bodo oddana v dostavo Pošti Slovenije isti dan. Dostava kupcu preko Pošte Slovenije pa je praviloma v naslednjih dveh delovnih dneh. Naročila oddana po tej uri ali ob sobotah, nedeljah ali praznikih bodo obdelana naslednji delovni dan. Dostava znaša le 0,90 €. Pri plačilu po povzetju se zaračuna poštnina v višini 2,70 €  plus provizija (1,05€), ki jo kupcu zaračuna Pošta Slovenije.

Garancija, zamenjava

Kupec ima pravico, da v 15-tih dneh po prejemu blaga pisno sporoči, da odstopa od pogodbe oz. nakupa. V primeru, da kupec odstopi od nakupa, mora blago poslati (s Pošto Slovenije) v 15-tih dneh v nespremenjeni količini in nepoškodovano, torej neuporabljeno in zaprto, na naslov Tanja Serdar s.p., Gosposvetska 24, 2000 Maribor. Vse stroške povezane z vrnitvijo blaga plača kupec. Kupec ima pravico vrniti izdelek na naš naslov tudi v primeru, da ga je že plačal. V 15-tih dneh po prejemu blaga nas obvesti, da odstopa od nakupa. V takem primeru, mu bomo najkasneje v 7 dneh od prejema blaga povrnili že plačano kupnino.

Pravica do zasebnosti

Ponudnik se zavezuje k varovanju osebnih podatkov v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. list RS št. 86/2004). Vsi podatki, pridobljeni preko spletne strani Plodnost.si, bodo uporabljeni izključno za pošiljanje informacij, ponudb, računov in ostale potrebne komunikacije in jih ponudnik ne bo posredoval tretji, nepooblaščeni osebi.

Reševanje sporov

V skladu z 32. členom Zakona o izvensodnem reševanju potrošniških sporov (ZIsRPS) potrošnike obveščamo, da ne priznavamo nobenega izvajalca izvensodnega reševanja potrošniških sporov (IRPS), kot pristojnega za reševanje potrošniškega spora, ki ga potrošnik lahko sproži v skladu z ZIsRPS. Spletno reševanje potrošniških sporov (SRPS) je na voljo tukaj.

Pogoje poslovanja za G2A PAY najdete tukaj.